AYVALIK'TA PLAJ VOLEYBOLU

AYVALIK

AYVALIK'TA PLAJ VOLEYBOLUNDA ŞAMPİYONLAR BELİRLENDİ ŞAMPİYONLARIN ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN GEÇER VERDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Ayvalık Belediyesinin katkılarıyla Ayvalık Ticaret Odası ile ortaklaşa 11-13 Temmuz tarihleri arasında dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajlarında 15 bayan, 16 erkek takımının katılımıyla geRçekleştirilen TVF Pro Beach Tour 2014’ün Ayvalık etabında şampiyonlar belli oldu.

Ayvalık Kaymakamlığı ile Ayvalık Belediyesi’nin de destek verdiği 3 günlük organizasyonda, bay ve bayan voleybolcuların nefes kesen karşılaşmalarında seyirci rekorunun kırıldığı belirtildi.

Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmaları; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Milli Takım’ım eski baş antrenörlerinden Cengiz Çöllü, eski uluslar arası hakemlerden Tuncer Orhan, Milli Takım Antrenörü Carlos Gallutti de izleyenler arasında yer aldı.

Heyecanın doruğa ulaştığı final karşılaşmalarında; Erkeklerde final maçı Volkan Göğtepe-Murat Girginoğlu ekibi, rakipleri Caner Çiçeklioğlu-Murat Çilingiroğlu arasında oynandı.

Karşılaşmanın ilk setinde, Volkan Göğtepe-Murat Çilingiroğlu maçı 20-15 önde götürürken, rakip takım oyuncularından İsmail Değirmencioğlu sakatlanınca, bu ekip sahadan çekildi ve turnuvanın Erkeklerde şampiyonu Volkan Göğtepe ve Murat Çilingiroğlu olurken, turnuvanın ikinciliğini Selçuk Şekerci ve Eren Uğur ikilisi kazandı.

Turnuvanın bayanlar etabında ise; şampiyonaya Estonya’dan katılan Kristel Krens-Kadri Purl ikilisi, rakipleri Burcu Atasoy-Fatma Yıldırım ikilisini 21-13 ve 21-8 setleriyle f 2-0 mağlup ederek şampiyon oldular.

Şampiyonanın ardından dereceye giren ekiplere ödüllerini Ayvalık Kaymakam vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kantarcı dağıttı.

Türkiye Voleybol Federasyonu da şampiyonanın hayata geçmesinde katkılar sağlayan Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve ATO Başkanı İbrahim Kantarcı’ya birer plaket sundu.

ATO Başkanı İbrahim Kantarcı, bu yıl ilk kez Ayvalık’ı plaj voleybolu ile tanıştırmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, önümüzdeki, yıllarda bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer`de önümüzdeki yıl yapılacak olan müsabakalarda daha çok seyircinin turnuvayı izleyebilmesi için ilave tribün konulacağını söyledi. Gençer, spora ve sporculara Ayvalık Belediyesi olarak desteklerinin süreceğini de bildirdi.

 

 



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli